Ανανέωση του Επαγγελματικού Χώρου σας

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο επαγγελματικός σας χώρος, ανάλογα το είδος του, χρειάζεται μια διαρκή επιμέλεια ή ακόμα και ανακαίνιση, έτσι ώστε να μπορείτε να στοχεύετε καλύτερα και να προσελκύετε τους πελάτες σας.

Έχουμε και τα υλικά και τη διάθεση

Είμαστε στο πλάι σας και σας παρέχουμε μια πληθώρα υλικών που θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της ανακαίνισης και θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην επιχείρησή σας.

Τι Προσφέρουμε

Γυψοσανίδες / Τσιμεντοσανίδες

Ότι και να θέλετε να διαμορφώσετε η γυψοσανίδα είναι το πιο εύκολο υλικό. Είτε πρόκειται για τοίχο εσωτερικό είτε για οροφή είναι το κατάλληλο υλικό. Ανάλογα και η Τσιμεντοσανίδα ή η Υαλοσανίδα είναι το κατάλληλο υλικό για οποιαδήποτε εξωτερική χρήση.

Πατητή Τσιμεντοκονία

Το απόλυτο υλικό για την ανακαίνιση σας, η οποία εφαρμοζεται πανω σε μια πληθώρα επιφανειών (πλακάκια, τοίχους, κατασκευές) και αφήνει ένα ενιαίο βιομηχανικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς.

Laminate

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να αλλάξετε το δάπεδο σας. Μπορείτε να το προσθέσετε πάνω από σχεδόν καθε επιφάνεια και να πατηθεί το επόμενο κιόλας λεπτό!

Πλακάκια

Όλοι ξέρουμε πως ένα πλακάκι μπορεί να αλλάξει τον χώρο. Διαλέξτε το δικό σας σε μια μεγάλη διάσταση ή δοκιμάσετε ένα σε χρώμα και υφή ξύλου.

Βινυλικά Δάπεδα

Το πιο εύκολο υλικό στην ανακαίνιση είναι το βινύλιο. Διατίθεται σε λωρίδες και σε ρολό, σε διάφορους χρωματισμούς, υφές και μοτίβα. Το πιο σημαντικό δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με το νερό!

Χρώματα

Το χρώμα μπορεί να ανανεώσει κάθε χώρο με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Βρείτε συνδυασμούς από κάποια παλέτα χρωμάτων ή ελάτε να σας προτείνουμε εμείς.

Είστε έτοιμοι να αναδείξουμε τον επαγγελματικό σας χώρο;

AS το συζητησουμε