Κουζίνα με όψη Τσιμεντοκονίας

We got aesthetic & personality!

Αν δεν είναι η τσιμεντοκονία η απόλυτη τάση της εποχής μας τότε τι είναι;! Βιομηχανική αισθητική που όλοι έχουμε αγαπήσει με τη μία μορφή της ή την άλλη. Τώρα μπορούμε να το βάλουμε και στην κουζίνα! Από ανοιχτόχρωμη με έντονα νερά μέχρι σκουρόχρωμη με σημάδια σκουριάς και έντονα ανάγλυφα αποτυπώματα, μπορείτε να την επιλέξετε μόνη της ή να τη συνδυάσετε με κάποιο άλλο υλικό. Και αν είστε διστακτικοί για την διαχρονικότητα της, σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα υλικό που σαν εμφάνιση το ξέρουμε εκατοντάδες χρόνια πίσω και για εκατοντάδες χρόνια ακόμα αφού υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή.

Μια, δυο ή και τρεις ίσως δοκιμές να σας πείσουν. Φωνάξτε μας να μετρήσουμε το χώρο σας και μετά θα σας καλέσουμε και εμείς στο δικό μας χώρο για να συζητήσουμε και να δούμε από κοντά πως μπορούμε να μεταφέρουμε τη βιομηχανική αισθητική στη κουζίνας σας. Είπαμε, οι φωτορεαλιστικές μας απεικονίσεις θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας και να μην πιστεύετε ότι πρόκειται για τον δικό σας χώρο. Οι δικός σας είναι, αφού σχεδιάζουμε μόνο για σας.

  • Όλες οι εικόνες που χαζεύετε αποτελούν δικές μας πραγματικές δουλειές, από χώρους πραγματικών ανθρώπων όπως εσείς, και όχι εικόνες «τέλειων» χώρων περιοδικών. Και που ξέρετε, μπορεί και η δική σας κουζίνα να μπει στη πιο ολοκληρωμένη συλλογή μας στο Pinterest και να την χαζεύουν οι επόμενοι μετά από εσάς!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Αφήστε πρώτοι μια κριτική για “Κουζίνα με όψη Τσιμεντοκονίας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *