1985 Η εταιρεία AS. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ δημιουργήθηκε από τον Αθανάσιο Σπηλιωτόπουλο με στόχο να προσφέρει στην αγορά σύγχρονα μονωτικά υλικά.

 

Η συνεργασία με την DOW στον τομέα των μονωτικών υλικών αποτελεί μόνο την αρχή καθώς στη συνέχεια επεκτείνεται σε όλα τα μονωτικά υλικά, τα οποία αφορούν την θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την στεγάνωση και την πυροπροστασία.

 

1989 Επεκτείνεται στον χώρο του κουφώματος και ξεκινάει η συνεργασία με τα Γαλλικά συστήματα αλουμινίου TECHNAL και τα Γερμανικά συνθετικά κουφώματα KOMMERLING.

 

1991 Γίνεται η συνεργασία με την KNAUF στον τομέα της ξηράς δόμησης.

 

1992Ξεκινάει η εμπορία και τοποθέτηση Γερμανικών πατωμάτων laminate.

   

1995 Η εταιρεία διευρύνει για ακόμη μία φορά τις κατηγορίες των υλικών της προσθέτοντας στα είδη της πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας και εσωτερικές σκάλες.

 

1996Θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά  σχεδιαστικά προγράμματα (cad) για την μελέτη ιταλικών επίπλων κουζίνας και ξύλινων εσωτερικών κλιμάκων, πάντα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

 

2002 Η ΑS Σπηλιωτόπουλος συνεργάζεται με αναγνωρισμένες στον χώρο εταιρείες συστημάτων ασφαλείας.

     

2005 Από το 2005 διαθέτει πιστοποίηση από την Bureau Veritas με πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για την εμπορία και την τοποθέτηση των υλικών.

 

2008 Τα χρωματολόγια των πιο γνωστών εταιριών χρωμάτων προστίθονται στο εύρως των υλικών.

2010 Συνεργαζόμαστε με γνωστά ονόματα ιταλικών και ελληνικών συστημάτων θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

2011 Από το 2011 εκτελούμε το πρόγραμμα Εξ'οικονομώ κατ'οίκον για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων σε συνεργασία με τις τράπεζες.

2012 Διαθέτουμε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ξύλου που περιλαμβάνει εσωτερικές σκάλες, επενδύσεις σκάλας, ξύλινα πατώματα, laminate και deck.

2013 Ξεκινάμε τη συνεργασία με τη χημική εταιρεία BASF, κορυφαία στον τομέα των μονωτικών και επισκευαστικών υλικών.

Στους εκθεσιακούς χώρους και στα γραφεία μας, συνολικού εμβαδού 350 m2, αλλά και στις αποθήκες μας έκτασης 2500 m2 μπορεί να βρει κανείς ετοιμοπαράδοτα την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών που αφορούν το κτίριο και την οικοδομή. Με δικά μας γερανοφόρα φορτηγά αυτοκίνητα γίνεται η άμεση παράδοση των παραγγελιών των πελατών μας στο χώρο τους.

Σήμερα, διαθέτουμε ένα μεγάλο φάσμα υλικών που σχετίζονται με τη νέα οικοδομή και την συντήρηση και την επισκευή υπαρχόντων κτιρίων, ενώ παράλληλα τα πιστοποιημένα και εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την εφαρμογή και τοποθέτηση των περισσότερων υλικών μας.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο δυναμικό αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και εμπειροτέχνες οι οποίοι αναλαμβάνουν να προσφέρουν υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη σε κάθε είδους κατασκευαστική δραστηριότητα. Προτεραιότητα μας αποτελεί η άριστη ποιότητα των υλικών, η σωστή εφαρμογή αυτών σύμφωνα με τις προδιαγραφές, η συνέπεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά τη πώληση.

 

Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε και να ενισχύουμε την τοπική οικονομία, λέγοντας όχι στην συρρίκνωση προσωπικού, στηρίζοντας έτσι τον κοινωνικό ιστό της πόλης μας, μια έμπρακτη αλληλεγγύη σε μια περίοδο γενικής υποβάθμισης.

Προμηθευτές